Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha.
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.
MAKE YOUR OWN MENU
KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pääruoan hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä tai pääruoista.
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta
Let’s live a little!
STARTERS – Alkuun ja naposteltavaksi
• TARTAR Suomalainen naudan tartarpihvi 75g, kaprisemulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa. (M,G) | 15 |
• LOHI Liekitettyä lohta, retikkaa, kurkkua ja soijamajoneesia (M,G) | 13 |
•TOAST SKAGEN Kevyesti savustettua skagenia, briossi leipää, marinoitua fenkolia ja tilliä (L) | 14 |
• GRILLATTU POSSUNVARRAS Glaseerattu ja grillattu possun kylkivarras, pikkelöidyllä ja rapealle sipulilla (G,L) | 12 |
• JUURIPERSILJA Grillattua juuripersiljaa, persiljapestoa, tattipyrettä ja paahdettua marcona mantelia (G,V) | 12 |
• SURTIDO Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää(M) | 26 |
• LEIPÄ JA VOITA | 4 |
STEAKS FROM THE GRILL
Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.
•GRILLATTU PUOLIKAS KANA(FI) 600g | 28 |
• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g | 39 |
•BLACK ANGUS TENDERLOIN (IE) 220g | 45 |
•FLANK STEAK (UY) 300g | 38 |
•KOTIMAINEN NAUDAN MARMORIULKOFILE 250g | 57 |
•MIXED GRILL JAETTAVAKSI 1000g Sisältää puolikkaan kanan, ulkofileetä ja flank steak | 109 |
DRY AGE BEEF
• KOTIMAINEN DRY AGED ENTRECOTE (FI) 250g | 57 |
• DRY AGED T-BONE PIHVI (SE) 550g | 78 |
• SPECIAL CUT Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta |
Lisukkeet 6
- Yrtti-valkosipuli perunoita (M,G)
- Mac n’ cheese, pikkelöity jalapeno (L)
- Pinaatti-sienipaistos (L,G)
- Ranskalaiset, mustapippuri-ketsuppia (M,G)
- Vihreä salaatti, parmesaani dressing (L,G)
Kastikkeet 3
- Punaviinikastike (M,G)
- Seesamikastike (L,G)
- Café de Paris hollandaise(L,G)
- Nduja-voikastike (L,G)
- Chimichurri (V,G)
MAIN COURSES
• KUHA (FI) Paistettua kuhaa, Nduja-voikastiketta paistetulla pinaatilla ja kauden sienillä (L) | 31 |
• SAKSANHIRVI (NZ) Saksanhirven ulkofilee , valkosipuli-yrttiperunoilla, sinapinsiemeniä ja punaviinikastiketta (G,M) | 32 |
•KURPITSARISOTTO Kurpitsarisottoa, pikkelöityä kurpitsaa, kurpitsansiemeniä ja Roquefort-juustoa (G,L) | 25 |
• LÖNKAN BURGER Naudanlihapihvi 160gr, savustettua cheddaria, mummonkurkkua ja pekonimajoneesia. Tarjoillaan ranskalaisten kera (L) | 23 |
• MAIN TARTAR Suomalainen naudan tartar 140g, kapris emulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa (G,M) | 27 |
DESSERTS
• CHOCOLATE CHIP COOKIE (L) Amerikkalaistyylinen pehmeä ja tuorepaistettu suklaakeksi, suolakaramellia ja vaniljajäätelöä | 12 |
•MUSTIKKAPIIRAKKAA (L) Mustikkapiirakkaa, tuoreita mustikoita ja vanilja-sabayonkastiketta | 12 |
• UUNIOMENAA & PÄHKINÄÄ (L,G) Uuniomenakompotti, hasselpähkinäjäätelö ja tattari-pähkinäcrumble | 12 |
• JUUSTOLAUTANEN Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä | 8 |
• SORBET (V,G) TAI JÄÄTELÖ (G) | 6 |