RUOKALISTA

Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha. 
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.


MAKE YOUR OWN MENU

KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pääruoan hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä tai pääruoista.
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta

Let’s live a little!


STARTERS – Alkuun ja naposteltavaksi

• TARTAR
Suomalainen naudan tartarpihvi 75g, kaprisemulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa.
(M,G)
15
• LOHI
Liekitettyä lohta, retikkaa, kurkkua ja soijamajoneesia (M,G)
13
•TOAST SKAGEN
Kevyesti savustettua skagenia, briossi leipää, marinoitua fenkolia ja tilliä (L)
14
• GRILLATTU POSSUNVARRAS
Glaseerattu ja grillattu possun kylkivarras, pikkelöidyllä ja rapealle sipulilla (G,L)
12
• JUURIPERSILJA
Grillattua juuripersiljaa, persiljapestoa, tattipyrettä ja paahdettua marcona mantelia (G,V)
12
• SURTIDO
Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää(M)
26
• LEIPÄ JA VOITA
4

STEAKS FROM THE GRILL

Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.

•GRILLATTU PUOLIKAS KANA(FI) 600g28
• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g39
•BLACK ANGUS TENDERLOIN (IE) 220g45
•FLANK STEAK (UY) 300g38
•KOTIMAINEN NAUDAN MARMORIULKOFILE 250g57
•MIXED GRILL JAETTAVAKSI 1000g
Sisältää puolikkaan kanan, ulkofileetä ja flank steak
109

DRY AGE BEEF

• KOTIMAINEN DRY AGED ENTRECOTE (FI) 250g57
• DRY AGED T-BONE PIHVI (SE) 550g78
• SPECIAL CUT
Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta

Lisukkeet 6

Kastikkeet 3

MAIN COURSES

• KUHA (FI)
Paistettua kuhaa, Nduja-voikastiketta paistetulla pinaatilla ja kauden sienillä (L)
31
• SAKSANHIRVI (NZ)
Saksanhirven ulkofilee , valkosipuli-yrttiperunoilla, sinapinsiemeniä ja punaviinikastiketta (G,M)
32
•KURPITSARISOTTO
Kurpitsarisottoa, pikkelöityä kurpitsaa, kurpitsansiemeniä ja Roquefort-juustoa (G,L)
25
• LÖNKAN BURGER
Naudanlihapihvi 160gr, savustettua cheddaria, mummonkurkkua ja pekonimajoneesia. Tarjoillaan ranskalaisten kera (L)
23
• MAIN TARTAR
Suomalainen naudan tartar 140g, kapris emulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa (G,M)
27

DESSERTS

• CHOCOLATE CHIP COOKIE (L)
Amerikkalaistyylinen pehmeä ja tuorepaistettu suklaakeksi, suolakaramellia ja vaniljajäätelöä
12
•MUSTIKKAPIIRAKKAA (L)
Mustikkapiirakkaa, tuoreita mustikoita ja vanilja-sabayonkastiketta
12
• UUNIOMENAA & PÄHKINÄÄ (L,G)
Uuniomenakompotti, hasselpähkinäjäätelö ja tattari-pähkinäcrumble
12
• JUUSTOLAUTANEN
Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä
8
• SORBET (V,G) TAI JÄÄTELÖ (G)6