RUOKALISTA

Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha. 
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.


MAKE YOUR OWN MENU

KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pääruoan hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä tai pääruoista.
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta

Let’s live a little!


STARTERS – Alkuun ja naposteltavaksi

• TARTAR
Suomalainen naudan tartarpihvi 75g, kaprisemulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa.
(M,G)
15
•SIIKA
Graavattua siikaa, pikkelöityä siitaketta, kyssäkaalia ja tilli emulsiota (M,G)
13
•SMÖRREBRÖD
Katkarapu leipä, keitetyllä kananmunalla ja marinoidulla lohen mädillä (L)
14
• KARITSA RILLETTE
Paistettua karitsa rilletteä, puolukka pyrettä ja karamellisoitua sipulia (G,L)
14
• KELTAJUURI
Grillattua keltajuurta, vuohenjuusto kreemiä ja hunajapaahdettuja
pistaaseja (G,VL)
12
• SURTIDO
Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää(M)
26
• LEIPÄ JA VOITA
4

STEAKS FROM THE GRILL

Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.

•IBERICO PORSAAN NISKAA (ES) 200g32
• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g39
•BLACK ANGUS TENDERLOIN (IE) 220g45
•FLANK STEAK (UY) 300g38
•KOTIMAINEN NAUDAN MARMORIULKOFILE 250g43
•NAUDAN MARMORI ENTRECOTE (FI) 300g53
•MIXED GRILL JAETTAVAKSI 750g
Sisältää Iberico porsaan niskaa, ulkofileetä ja flank steak
109

DRY AGE BEEF

• DRY AGED T-BONE PIHVI (SE) 1kg
Suositellaan 2-3 hengelle jaettavaksi
135
• SPECIAL CUT
Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta

Lisukkeet 6

Kastikkeet 3

MAIN COURSES

• NIERIÄ (IS)
Paistettua nieriää, Nduja voi kastiketta ja paistettua ruusukaalia (L)
30
• SAKSANHIRVI (NZ)
Saksanhirven ulkofilee , valkosipuli-yrttiperunoilla, sinapinsiemeniä ja punaviinikastiketta (G,M)
34
•KORVASIENI RISOTTO
Korvasieni risottoa, pikkelöityä siitaketta, ricotta juustoa ja pinjansiemeniä (G,L)
25
• LÖNKAN BURGER
Naudanlihapihvi 160gr (FI), Nduja raakamakkaraa, pikkelöityä hopeasipulia, savucheddaria ja aiolia. Tarjoillaan ranskalaisten kera (L)
23
• MAIN TARTAR 
Suomalainen naudan tartar 140g, kapris emulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa (G,M)
27

DESSERTS

• CHOCOLATE CHIP COOKIE (L)
Amerikkalaistyylinen pehmeä ja tuorepaistettu suklaakeksi, suolakaramellia ja vaniljajäätelöä
12
•TUTTI FRUTTI PAVLOVA (L,G)
Sekoitus trooppisia hedelmiä, vatkattu tuorejuusto panna cotta ja ranskalaista marenkia (G,L)
12
•LUUMUKAKKU (L,G)
Frangipane-kakkua, luumumoussea ja luumukastiketta, kristallisoidun valkosuklaan kera
12
• JUUSTOLAUTANEN
Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä
8
• SORBET (V,G) TAI JÄÄTELÖ (G)6