RUOKALISTA

Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha. 
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.


LÖNKAN SYYSMENU TULOSSA 2.9.

KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pääruoan hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta

Let’s live a little!


Alkuun ja naposteltavaksi

• TARTAR
Suomalainen naudan tartar 75g, dijon-kreemiä, rapeaa perunaa, hopeasipulia ja ruohosipulia
(G, M)
16
•LOHI
Graavattua lohta (NO), kananmunasienisalaatti, tilliä ja rapeaa quinoa (G, L)
14
•TOAST PELLE JANZON
Paahdettua happanjuurileipää , naudan ulkofilee leikkeleitä (FI), lohen mätiä, piparjuuri emulsiota ja suolakurkkua (L)
14
• KURPITSA
Confit kurpitsaa, kurpitsansiemenpestoa,pikkelöityä kurpitsaa ja fetakreemi (G, L)
13
• SURTIDO
Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää (M)
26
• LEIPÄ JA VOITA
4

PIHVIT GRILLISTÄ

Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.

• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g40
• BLACK ANGUS SISÄFILEPIHVI (UY) 220g48
• FLANK STEAK (UY) 300g 38
• NAUDAN MARMORIULKOFILE (FI) 250g43
• NAUDAN MARMORI ENTRECOTE (FI) 300g55
• MIXED GRILL JAETTAVAKSI 780g
Naudan sisäfilee, naudan ulkofileetä ja marmori Entrecote
135

DRY AGE -LIHAA

• SPECIAL CUT
Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta

• DRY AGE T-BONE PIHVI (FI) 1kg | 145
Kypsennetään mediumiksi, kuten keittiömme suosittelee.
Suositellaan 2-3 hengelle jaettavaksi.

Lisukkeet 6

Kastikkeet 3

PÄÄRUOAT

• SIIKA

Liekitettyä siikaa (FI), paahdettua kukkakaalia, pinjansiementä ja

Cafe de Paris kastiketta (G, L)

32
• KARITSA
Grillattua karitsan kylkirullaa (NZ), kermaperunoita, rapeaa sipulia ja punaviinikastiketta (G, L)
34

ORZOPASTA & SIENIÄ

Orzo pastaa tattikastikkeessa, paistettuja ja pikkelöityjä sieniä sekä

parmesan juustoa (L)

27
• LÖNKAN BURGER

Naudan jauhelihapihvi 160g (FI), tryffelimajoneesia,

pikkelöityä sipulia, grillattua chorizoa ja salaattia.

Tarjoillaan ranskalaisten kera. (L)

23
• MAIN TARTAR 
Suomalainen naudan tartar 140g, dijon kreemiä, pikkelöityä sipulia, rapeaa perunaa ja ruohosipulia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (G, M)
27

JÄLKIRUOAT

• PUOLUKKA
Puolukka “vispipuuroa”, vaniljajäätelöä, puolukoita ja paahdettua valkosuklaata (L)
12
•SUKLA & OMENA
Suklaa markiisi, uuniomena kompotti kotimaisista omenoista ja suklaa tuille keksi (G, L)
12
•PORKKANAKAKKU
Talon porkkanakakku tuorejuustokuorutteella ja tyrnimarjakaramellilla (L)
12
• JUUSTOLAUTANEN
Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä (G)
8
• JÄÄTELÖ/SORBET 6
• AFFOGATO8