RUOKALISTA

Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha. 
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.



KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pihvin hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta

Let’s live a little!


Alkuun ja naposteltavaksi

• TARTAR
Suomalainen naudan tartar 75g, dijon-kreemiä, rapeaa perunaa, hopeasipulia ja ruohosipulia
(G, M)
17
•LOHI PASTRAMI
Lohi pastrami (NO) piparjuuri kreemi, mummon kurkkua ja tilliä (G, L) 
15
•QUISHE LORAN
Savukylki ja purjo piirakka, cornichon kurkkuja ja yrttejä (L)
14
• BEETROOT & TOMATO
Semi kuivattua punajuurta ja tomaattia, vuohenjuustoa, pikkelöityä sinapinsiemeniä ja pähkinöitä 
 (G, VL) 
13
• SURTIDO
Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää (M)
26
• LEIPÄ JA VOITA
4

PIHVIT GRILLISTÄ

Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.

• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g42
• BLACK ANGUS SISÄFILEPIHVI (UY) 220g49
• FLANK STEAK (UY) 300g 38
• NAUDAN MARMORIULKOFILE (FI) 250g45
• NAUDAN MARMORI ENTRECOTE (FI) 300g56
• MIXED GRILL JAETTAVAKSI 780g
Naudan sisäfilee, naudan ulkofileetä ja marmori Entrecote
143

DRY AGE -LIHAA

• SPECIAL CUT
Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta

• DRY AGE T-BONE PIHVI (FI) 1kg | 145
Kypsennetään mediumiksi, kuten keittiömme suosittelee.
Suositellaan 2-3 hengelle jaettavaksi.

Lisukkeet 6

Kastikkeet 3

PÄÄRUOAT

• SIIKA

Paahdettua siikaa 180g (FI),ruusukaalia misolla ja pähkinöillä ja Kimchi-maustevoikastiketta (G, L)

32
• IBERICO POSSU

Grillattua iberico possua (180g) (ES), maa-artisokkaa, chimichurria, retiisiä ja punaviinikastiketta (G, L)

30

ORZOPASTA & SIENIÄ
Orzo pastaa tattikastikkeessa, paistettuja ja pikkelöityjä sieniä sekä parmesan juustoa (L)

27
• LÖNKAN BURGER
Naudan jauhelihapihvi 160g (FI), tryffelimajoneesia, pikkelöityä sipulia, grillattua chorizoa ja salaattia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (L)
23
• MAIN TARTAR 
Suomalainen naudan tartar 140g, dijon kreemiä, pikkelöityä sipulia, rapeaa perunaa ja ruohosipulia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (G, M)
27

JÄLKIRUOAT

• YUZU CRÉME BRÛLÉE
Yuzu créme brûlée pistaasijäätelöllä (G, L)
12
•VERIAPPELSIINI & SUKLAA
Veriappelsiiniparfait, suklaa namelaka, kristallisoitua suklaata ja kuivattua veriappelsiinia (G, L)
12
•TAATELIKAKKU
Taatelikakkua, pekaanikaramellikastikettaja vaniljajäätelöä (L)
12
• JUUSTOLAUTANEN
Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä (G)
8
• JÄÄTELÖ/SORBET 6
• AFFOGATO8