Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha.
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.








KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pihvin hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta
Let’s live a little!
Alkuun ja naposteltavaksi
| • TARTAR Suomalainen naudan tartar 75g, dijon-kreemiä, rapeaa perunaa, hopeasipulia ja ruohosipulia (G, M) | 17 |
| •LOHI PASTRAMI Lohi pastrami (NO) piparjuuri kreemi, mummon kurkkua ja tilliä (G, L) | 15 |
| •QUISHE LORAN Savukylki ja purjo piirakka, cornichon kurkkuja ja yrttejä (L) | 14 |
| • BEETROOT & TOMATO Semi kuivattua punajuurta ja tomaattia, vuohenjuustoa, pikkelöityä sinapinsiemeniä ja pähkinöitä (G, VL) | 13 |
| • SURTIDO Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää (M) | 26 |
| • LEIPÄ JA VOITA | 4 |

PIHVIT GRILLISTÄ
Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.
| • NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g | 42 |
| • BLACK ANGUS SISÄFILEPIHVI (UY) 220g | 49 |
| • FLANK STEAK (UY) 300g | 38 |
| • NAUDAN MARMORIULKOFILE (FI) 250g | 45 |
| • NAUDAN MARMORI ENTRECOTE (FI) 300g | 56 |
| • MIXED GRILL JAETTAVAKSI 780g Naudan sisäfilee, naudan ulkofileetä ja marmori Entrecote | 143 |
DRY AGE -LIHAA
| • SPECIAL CUT Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta • DRY AGE T-BONE PIHVI (FI) 1kg | 145 Kypsennetään mediumiksi, kuten keittiömme suosittelee. Suositellaan 2-3 hengelle jaettavaksi. |
Lisukkeet 6
- Perunoita ja karamellisoituja sipuleita (G, L) (G, L)
- Paistettuja ruusukaaleja, misoa ja pähkinöitä (G, L) (G, L)
- Paahdettua maa-artisokkaa, CHIMI (G, L)
- Ranskalaiset, tryffelimajoneesi (G, M)
- Vihreä salaatti, parmesaanikastike (G, L)
Kastikkeet 3
- Punaviinikastike (G, M)
- Dijon-pippurikastike (G, L)
- Sinihomejuusto-bearnaisekastike (G, L)
- Japanilainen pihvikastike (G, V)
- Kimchi-maustevoikastike (G, L)
PÄÄRUOAT
|
• SIIKA Paahdettua siikaa 180g (FI),ruusukaalia misolla ja pähkinöillä ja Kimchi-maustevoikastiketta (G, L) |
32 |
| • IBERICO POSSU
Grillattua iberico possua (180g) (ES), maa-artisokkaa, chimichurria, retiisiä ja punaviinikastiketta (G, L) |
30 |
|
•ORZOPASTA & SIENIÄ |
27 |
| • LÖNKAN BURGER Naudan jauhelihapihvi 160g (FI), tryffelimajoneesia, pikkelöityä sipulia, grillattua chorizoa ja salaattia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (L) |
23 |
| • MAIN TARTAR Suomalainen naudan tartar 140g, dijon kreemiä, pikkelöityä sipulia, rapeaa perunaa ja ruohosipulia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (G, M) |
27 |
JÄLKIRUOAT
| • YUZU CRÉME BRÛLÉE Yuzu créme brûlée pistaasijäätelöllä (G, L) | 12 |
| •VERIAPPELSIINI & SUKLAA Veriappelsiiniparfait, suklaa namelaka, kristallisoitua suklaata ja kuivattua veriappelsiinia (G, L) | 12 |
| •TAATELIKAKKU Taatelikakkua, pekaanikaramellikastikettaja vaniljajäätelöä (L) | 12 |
| • JUUSTOLAUTANEN Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä (G) | 8 |
| • JÄÄTELÖ/SORBET | 6 |
| • AFFOGATO | 8 |