Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha.
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.








LÖNKAN SYYSMENU TULOSSA 2.9.
KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pääruoan hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta
Let’s live a little!
Alkuun ja naposteltavaksi
• TARTAR Suomalainen naudan tartar 75g, dijon-kreemiä, rapeaa perunaa, hopeasipulia ja ruohosipulia (G, M) | 16 |
•LOHI Graavattua lohta (NO), kananmunasienisalaatti, tilliä ja rapeaa quinoa (G, L) | 14 |
•TOAST PELLE JANZON Paahdettua happanjuurileipää , naudan ulkofilee leikkeleitä (FI), lohen mätiä, piparjuuri emulsiota ja suolakurkkua (L) | 14 |
• KURPITSA Confit kurpitsaa, kurpitsansiemenpestoa,pikkelöityä kurpitsaa ja fetakreemi (G, L) | 13 |
• SURTIDO Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää (M) | 26 |
• LEIPÄ JA VOITA | 4 |

PIHVIT GRILLISTÄ
Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.
• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g | 40 |
• BLACK ANGUS SISÄFILEPIHVI (UY) 220g | 48 |
• FLANK STEAK (UY) 300g | 38 |
• NAUDAN MARMORIULKOFILE (FI) 250g | 43 |
• NAUDAN MARMORI ENTRECOTE (FI) 300g | 55 |
• MIXED GRILL JAETTAVAKSI 780g Naudan sisäfilee, naudan ulkofileetä ja marmori Entrecote | 135 |
DRY AGE -LIHAA
• SPECIAL CUT Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta • DRY AGE T-BONE PIHVI (FI) 1kg | 145 Kypsennetään mediumiksi, kuten keittiömme suosittelee. Suositellaan 2-3 hengelle jaettavaksi. |
Lisukkeet 6
- Kermajuustoperunat (G, L)
- Paahdettua kukkakaalia ja pinjansiemeniä (G, L)
- Champiñones al Ajillo ja pinaattia (G, L)
- Ranskalaiset, tryffelimajoneesi (G, M)
- Vihreä salaatti, parmesaanikastike (G, L)
Kastikkeet 3
- Punaviinikastike (G, M)
- Dijon-pippurikastike (G, L)
- Bearnaise-kastike (G, L)
- Japanilainen pihvikastike (G, V)
- Café de Paris (G, L)
PÄÄRUOAT
• SIIKA Liekitettyä siikaa (FI), paahdettua kukkakaalia, pinjansiementä ja Cafe de Paris kastiketta (G, L)
|
32 |
• KARITSA Grillattua karitsan kylkirullaa (NZ), kermaperunoita, rapeaa sipulia ja punaviinikastiketta (G, L) |
34 |
•ORZOPASTA & SIENIÄ Orzo pastaa tattikastikkeessa, paistettuja ja pikkelöityjä sieniä sekä parmesan juustoa (L) |
27 |
• LÖNKAN BURGER
Naudan jauhelihapihvi 160g (FI), tryffelimajoneesia, pikkelöityä sipulia, grillattua chorizoa ja salaattia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (L) |
23 |
• MAIN TARTAR Suomalainen naudan tartar 140g, dijon kreemiä, pikkelöityä sipulia, rapeaa perunaa ja ruohosipulia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. (G, M) |
27 |
JÄLKIRUOAT
• PUOLUKKA Puolukka “vispipuuroa”, vaniljajäätelöä, puolukoita ja paahdettua valkosuklaata (L) | 12 |
•SUKLA & OMENA Suklaa markiisi, uuniomena kompotti kotimaisista omenoista ja suklaa tuille keksi (G, L) | 12 |
•PORKKANAKAKKU Talon porkkanakakku tuorejuustokuorutteella ja tyrnimarjakaramellilla (L) | 12 |
• JUUSTOLAUTANEN Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä (G) | 8 |
• JÄÄTELÖ/SORBET | 6 |
• AFFOGATO | 8 |