Ruokalistamme ylpeys on raakakypsytyskaapissa mureaksi ja maukkaaksi kypsynyt liha.
Pihvi & Viini – Bull & Bottle! Herkullisia vaihtoehtoja myös ei-niin-lihansyöjillekin.
MAKE YOUR OWN MENU
KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pääruoan hinta + 20 €
*Valitse suosikkisi talon pihveistä tai pääruoista.
*Valitse suosikkisi alkuruoasta ja jälkiruoasta
Let’s live a little!
STARTERS – Alkuun ja naposteltavaksi
• TARTAR Suomalainen naudan tartarpihvi 75g, kaprisemulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa. (M,G) | 15 |
•SIIKA Graavattua siikaa, pikkelöityä siitaketta, kyssäkaalia ja tilli emulsiota (M,G) | 13 |
•SMÖRREBRÖD Katkarapu leipä, keitetyllä kananmunalla ja marinoidulla lohen mädillä (L) | 14 |
• KARITSA RILLETTE Paistettua karitsa rilletteä, puolukka pyrettä ja karamellisoitua sipulia (G,L) | 14 |
• KELTAJUURI Grillattua keltajuurta, vuohenjuusto kreemiä ja hunajapaahdettuja pistaaseja (G,VL) | 12 |
• SURTIDO Valikoima kahdelle chorizoa, serranokinkkua, marinoitua artisokkaa ja sieniä, tapenadea ja leipää(M) | 26 |
• LEIPÄ JA VOITA | 4 |
STEAKS FROM THE GRILL
Marmoroidut ja laadukkaat lihat lähitoimittajilta kypsyvät kaapissamme kolmen-neljän viikon ajan. Pihviannos sisältää yhden lisukkeen ja yhden kastikkeen.
•IBERICO PORSAAN NISKAA (ES) 200g | 32 |
• NAUDAN SISÄFILEPIHVI (FI) 180g | 39 |
•BLACK ANGUS TENDERLOIN (IE) 220g | 45 |
•FLANK STEAK (UY) 300g | 38 |
•KOTIMAINEN NAUDAN MARMORIULKOFILE 250g | 43 |
•NAUDAN MARMORI ENTRECOTE (FI) 300g | 53 |
•MIXED GRILL JAETTAVAKSI 750g Sisältää Iberico porsaan niskaa, ulkofileetä ja flank steak | 109 |
DRY AGE BEEF
• DRY AGED T-BONE PIHVI (SE) 1kg Suositellaan 2-3 hengelle jaettavaksi | 135 |
• SPECIAL CUT Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa päivän valikoimasta |
Lisukkeet 6
- Paahdetut perunat, valkosipulismetana (M,G)
- Mac n’ 3 cheese’s (VL)
- Paistetut ruusukaalit, kaprisvoi (G,L)
- Ranskalaiset, paahdettu valkosipuliaioli (G,M)
- Vihreä salaatti, parmesaani dressing (L,G)
Kastikkeet 3
- Punaviinikastike (M,G)
- Dijon-pippurikastike (G,L)
- Café de Paris hollandaise(L,G)
- Nduja-voikastike (L,G)
- Chimichurri (V,G)
MAIN COURSES
• NIERIÄ (IS) Paistettua nieriää, Nduja voi kastiketta ja paistettua ruusukaalia (L) |
30 |
• SAKSANHIRVI (NZ) Saksanhirven ulkofilee , valkosipuli-yrttiperunoilla, sinapinsiemeniä ja punaviinikastiketta (G,M) |
34 |
•KORVASIENI RISOTTO Korvasieni risottoa, pikkelöityä siitaketta, ricotta juustoa ja pinjansiemeniä (G,L) |
25 |
• LÖNKAN BURGER Naudanlihapihvi 160gr (FI), Nduja raakamakkaraa, pikkelöityä hopeasipulia, savucheddaria ja aiolia. Tarjoillaan ranskalaisten kera (L) |
23 |
• MAIN TARTAR Suomalainen naudan tartar 140g, kapris emulsiota, pikkelöityä sipulia ja rapeaa perunaa (G,M) |
27 |
DESSERTS
• CHOCOLATE CHIP COOKIE (L) Amerikkalaistyylinen pehmeä ja tuorepaistettu suklaakeksi, suolakaramellia ja vaniljajäätelöä | 12 |
•TUTTI FRUTTI PAVLOVA (L,G) Sekoitus trooppisia hedelmiä, vatkattu tuorejuusto panna cotta ja ranskalaista marenkia (G,L) | 12 |
•LUUMUKAKKU (L,G) Frangipane-kakkua, luumumoussea ja luumukastiketta, kristallisoidun valkosuklaan kera | 12 |
• JUUSTOLAUTANEN Kaksi vaihtuvaa juustoa, viikunahilloa ja tattarikeksiä | 8 |
• SORBET (V,G) TAI JÄÄTELÖ (G) | 6 |