Varaa pöytä

Local Dealers

Alas

Paikallista osaamista on Suomessa paljon. Valitsimme ravintolaamme paljon erilaisia yhteistyökumppaneita, joita haluamme teille tässä esitellä.

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat meille myös tärkeitä asioita ja Touchpointin kanssa ajatuksemme kohtasi hyvin Trashtag merkin myötä. Etsimme ekologista ratkaisua kangasservetteihimme ja löysimme Trashtag -merkin konseptin. Kaikki kangasservetit on tehty 100% tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista. Touchpointin ekodesignerit ovat suunnitelleet myös meille tarjoiluhenkilökunnan työasut.

Juomien osalta meille on sydäntä lähellä paikalliset pienpanimo-oluet. Cocktail-listamme suunnitteluun olemme valinneet paikalliset cocktail osaajat, nuoret yrittäjät jotka vievät Suomen cocktail-kulttuuria vahvasti eteenpäin omalla Son of Punch yrityksellään.

Ruuassamme käytetään pääosin paikallisten yritysten tuotteita. Raaka-aineiden alkuperä on meille tärkeä asia. Käytämme paikallisia leipomotuotteita ja jäätelömme tulevat Espoosta paikalliselta artesaani jäätelön valmistajalta. Lihat tulevat kotimaisilta toimittajilta mm. harjun makkaratehtaalta ja Roslundilta.