Varaa pöytä

Local Dealers

Alas

Paikallista osaamista on Suomessa paljon. Valitsimme ravintolaamme paljon erilaisia yhteistyökumppaneita, joita haluamme teille tässä esitellä.

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat meille myös tärkeitä asioita ja Touchpointin kanssa ajatuksemme kohtasi hyvin Trashtag merkin myötä. Etsimme ekologista ratkaisua kangasservetteihimme ja löysimme Trashtag -merkin konseptin. Kaikki kangasservetit on tehty 100% tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista. Touchpointin ekodesignerit ovat suunnitelleet myös meille tarjoiluhenkilökunnan työasut.

Juomien osalta meille on sydäntä lähellä paikalliset pienpanimo-oluet. Vallilan panimon kanssa löysimme yhteisen sävelen heti ensi tapaamisella. Pojilla on pieni mikropanimo Vallilassa joka on perustettu vuonna 2015.Vallilan Panimo yhdistää tieteellisen osaamisen käsityöläisolutperinteen tinkimättömyyteen ja yllätyksellisyyteen. Toiminnan kulmakivinä ovat oluen puhdas maku, loppuun asti kehitetyt reseptit sekä urbaani yhteisöllisyys. Vallilan panimon tuotteita meillä löytyy pullossa sekä hanassa. Teemme kymmenien eri pienpanimoiden kanssa yhteistyötä ja juomavalikoimamme uudistuu koko ajan.

Cocktail-listamme suunnitteluun olemme valinneet paikalliset cocktail osaajat, nuoret yrittäjät jotka vievät Suomen cocktail-kulttuuria vahvasti eteenpäin omalla Son of Punch yrityksellään. Son of Punch on kehittänyt meille muutaman signature cocktailin.

Ruuassamme käytetään pääosin paikallisten yritysten tuotteita. Raaka-aineiden alkuperä on meille tärkeä asia. Käytämme paikallisia leipomotuotteita ja jäätelömme tulevat Espoosta paikalliselta artesaani jäätelön valmistajalta. Lihat tulevat kotimaisilta toimittajilta mm. harjun makkaratehtaalta ja Roslundilta. Kotipellon puutarhan Mimis-tuotteet ovat osa paikallista ruokaa sesonkien mukaan vaihtuvassa ruokalistassa.