Varaa pöytä

Tarina Tuotteet Brewing

Alas

8-Bit Taproom

8-Bit Taproomin hanoista virtaa perinteisten West Coast -makujen lisäksi vaikkapa mangolla, vadelmalla, raparperilla, veriappelsiinilla tai kamomillateellä maustettuja oluita. Amerikkalais-suomalainen pienpanimo tuo ravintolaansa Konalassa valmistettujen herkullisten oluiden lisäksi rakkautensa videopeleihin. Tässä ravintolassa bissepäivä onkin pelipäivä – varustukseen kuuluvat arcade klassikot Donkey Kong ja Street Fighter ja oluiden nimet kumpuavat pelien maailmasta.

”Oluemme ovat moderneja versioita tyypillisistä amerikkalaisista käsityöläisoluista. Haluamme, että niissä on sekä makua että hienovaraisuutta – hedelmäoluemme maistuvat ensin oluelle ja sitten vasta hedelmälle, juotavuus ennen kaikkea. Haluamme Sinun nauttivan viidennestä tuopista yhtä paljon kuin ensimmäisestä. Niin mekin teemme.

Meitä on kaksi. Olutmestarimme Jason kotiutui Suomeen Portlandista Yhdysvaltain länsirannikolta joitakin vuosia sitten. 8-Bit Brewing otti ensiaskeleensa Jasonin autotallissa arcadepelikoneiden keskellä samalla, kun innokas kotipanija työskenteli päivät olutteollisuudessa muiden piikkiin. Mikko on 8-Bitin suomalainen vahvistus, joka nautti ensimmäisen pienpanimo-oluensa vuonna 2010. Malmgårdin X-portterista alkanut makumatka johti ensimmäisen oman oluen panoon viisi vuotta myöhemmin. Me tapasimme, kun Jason saapui Torin ilmoituksen perusteella Mikon oven taakse tarkoituksenaan ostaa Mikolla myynnissä ollut puku. Jasonin sovittaessa pukua Mikko tarjoili Jasonille panemaansa olutta ja siitä käynnistyi yhteinen olutmatkamme. Nyt olemme uuden edessä ja kutsumme Sinut mukaan matkallemme hyvän oluen ja nörttiyden puolesta. Haluamme tuoda oluemme mahdollisimman tuoreina suoraan janoisille nautiskelijoille. Siksi avaamme marraskuun puolivälissä 8-Bit Taproomin ravintola Lönkan yhteyteen Helsingin Lönnrothinkadulle. Oluiden ja pelien lisäksi voit siis nauttia myös maukkaasta ruoasta.”

8-Bit Taproom Facebookissa 8-Bit Taproomin sijainti

Tuotteet

8-Bit Brewing

Lue lisää 8-Bit Brewing -panimosta ja
katso panimon kaikki tuotteet heidän sivuiltaan.

8BitBrewing.fi